گزارش اجمالی بیستوهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال
در این دوره پس از گزینش اولیه از میان بیش از 1800 عنوان كتاب شناسایی شده با موضوعات مختلف مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، 95 اثر (51 عنوان در حوزه مطالعات اسلامی و 44 عنوان در حوزه مطالعات ایرانی) توسط بیش از 34 داور مورد ارزیابی قرارگرفت و سرانجام از بین 31 اثر راه یافته به مرحله پایانی، با مشورت هیئت علمی، 4 کتاب به عنوان آثار برگزیده و یک نفر به عنوان پژوهشگر برتر تشیع و اهل بیت (ع) معرفی گردید.
در بخش «مطالعات اسلامی» آثاری در شاخههای مطالعاتی: علوم قرآنی و ترجمه قرآن، هنر و معماری اسلامی، تاریخ علم، اقتصاد اسلامی، علم كلام، فقه و حقوق اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، تاریخ اسلام و تمدن اسلامی، فلسفه اسلامی، مطالعات شیعی، اسلام معاصر، و در بخش «مطالعات ایرانی» آثاری در شاخههای مطالعاتی: تاریخ و جغرافیای ایران بزرگ، تاریخ، تمدن و زبانهای ایران باستان، هنر و معماری ایران، زبان و ادبیات فارسی، صنایع دستی و صنعت گردشگری، جامعهشناسی ایران و ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی، بررسی و ارزیابی شد.
کتابهای ارزیابی شده در این دوره به زبانهای انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، چینی، عربی، بنگالی، هندی، مالایی، اسپانیایی، ترکی استانبولی، بوده است و برگزیدگان این دوره از کشورهای آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و آفریقای جنوبی هستند.
 
1. عقل و وحی در اسلام: راههای شناخت در تفسیر فخر رازی بر قرآن کریم، احمد اولدالی، انتشارات بریل، 2019.
2. یادداشتهای پارس، لی لینگ، انتشارات سن لیان، 2019.
3. هنر «اسلامی» چیست؟ در میانۀ ادراک و دین، وندی ام. کي. شاو، انتشارات دانشگاه کمبریج، 2019.
4. ذاتی بودن و ضرورت: ابن سینا و سنّت ارسطویی، فدُر بنویچ، انتشارات بریل، 2018.
 
پژوهشگر برتر تشیع و اهل بیت (ع)
1. حضرت فاطمه(س)، دختر حضرت محمد(ص) / نیمی از قلبم: روایتهایی از حضرت زینب(س)، دختر حضرت علی (ع)، کریستوفر پل کلوهسی، انتشارات جورجیاس، 2018.